NOVO RESTAURANTE EN VIGO, ONDE DEGUSTAR A CARNE DE CACHENA
TEIS. VIGO. 17.02.2016
Xa hai unha nova oportunidade para probar e disfrutar de novo da carne de Cachena. Trátase do RESTAURANTE PRAIA DE AREALONGA, en Teis (Vigo). A carne de Cachena procede da explotación de Ramón Vázquez, criador das razas autóctonas Cachena e Galiña de Mos, en Monforte de Lemos (Lugo).
Para degustar esta exquisitez débese facer por encargo ó restaurante Praia de Arealonga:
Tef: 986451639; Dirección: Camiño da Cacharela nº 27-36216 Vigo, Pontevedra
https://www.facebook.com/PraiadeArealonga/; https://www.restaurantes.com/restaurante-praia-de-arealonga
Máis información do criador Ramón Vázquez en Carnicería Eurolemos (600 86 95 78). e-mail: eurolemos15@gmail.com