CARNE E PRODUTOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS
SALIMAT - 19º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO
Entre os produtos que os nosos criadores presentarán, hai carne e derivados cárnicos de vacún das razas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá e Vianesa, carne de cordeiro de Ovella Galega e de cabrito de Cabra Galega, así coma Galos, Pulardas e ovos de Galiña de Mos.
Os 14 produtores que participan, preséntanse coas seguintes marcas:
- “GANADO DE LEMOS”
- “GALO CELTA”
- “GRANXA TEIXEIRO E PISTÓN”
- “MONASTERIO CISTERCIENSE DE OSEIRA”
- “GACARLI S.L.”,
- “CACHENAS DE SAN BREIXO”
- “GANDERÍA TRAS DO RÍO”
- “GANDEIRÍA JUAN M. LAGE”
- “CHOUSA DO LEA”
- “AVES DO CONCELLO”
- “GRANXA ECOLÓXICA O CARBALLO”
- “RAMÓN VÁZQUEZ”
- “TIERRA CELTA” e
- “CASTRO DE MADROSENDE”.
Unha oportunidade única de se facer con estes produtos e acadar os contactos para poder desfrutar de eles tamén o resto do ano.